Ed Sheeran schenkt Lego en handgeschreven teksten aan goed doel

Print
Ed Sheeran schenkt Lego en handgeschreven teksten aan goed doel

Ed Sheeran. Afbeelding: EPA

Fans krijgen opnieuw de kans om te bieden op een aantal persoonlijke spullen van Ed Sheeran. De zanger heeft onder meer de handgeschreven teksten van zijn hit Perfect beschikbaar gesteld voor een veiling waarvan het geld naar goede doelen gaat, meldt de BBC.

Ook heeft hij Lego uit zijn kindertijd en een kaartje van drie pond voor zijn allereerste optreden in Framlingham gedoneerd. Op de veiling, die is georganiseerd door de ouders van Ed, zijn ook items te verkrijgen van David Beckham, Kylie Minogue en Usain Bolt.

De opbrengst gaat naar kwetsbare jongeren in Sheerans thuisland Suffolk. Zo wordt een deel van het geld gebruikt voor de ontwikkeling van een speeltuin voor gehandicapte kinderen en wordt het St. Elizabeth Hospice ondersteund, dat hulp biedt aan jonge mensen met een terminale of progressieve ziekte.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →