Het geluid van Qmusic is geraden: Amanda wint 35.800 euro

Print
Het geluid van Qmusic is geraden: Amanda wint 35.800 euro

Domien Verschuuren. Afbeelding: ANP Kippa

Het Geluid is geraden! Het antwoord was ‘de stoffer op het blik klikken’. Amanda (31) uit Zoetermeer wint 35.800 door het goede antwoord te geven.

Ze raadde het juiste geluid in de middagshow van Domien Verschuuren op Qmusic. Een uur eerder werd het antwoord ‘een stoffer van het blik afhalen’ gegeven. Dit was helaas niet goed, waardoor Amanda ook aan haar antwoord ging twijfelen. Echter is deze handeling nét anders. De Zoetermeerse gaat het prijzengeld gebruiken om een huis te kopen of om op reis te gaan als dat weer mag.

Donderdagochtend gaf de jury een eerste hint in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga. Voor deze eerste hint moest een spaarvarken kapot worden geslagen, met honderden scherven tot gevolg. In het varken zat een briefje met de tekst: ‘Sorry voor de rommel!’. Dit was een verwijzing naar de rommel die je vaak opruimt met de stoffer en blik als je iets hebt laten vallen. Zoals bijvoorbeeld alle scherven van het spaarvarken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee