Ruim 2500 handtekeningen tegen sluiting huisartsenpost Venray

Print
Ruim 2500 handtekeningen tegen sluiting huisartsenpost Venray

Afbeelding: archief Mara van den Oetelaar

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Een petitie van de Socialistische Partij in Venray heeft tot nog toe 2511 handtekeningen opgeleverd tegen de sluiting van de huisartsenpost (HAP) in Venray.

De handtekeningen worden maandagavond aangeboden vóór de vergadering van de Noord-Limburgse huisartsen over de acute huisartsenzorg in de toekomst. De Coöperatie Cohesie, waar alle 105 huisartsen in Noord-Limburg zijn aangesloten, bespreekt dan in een digitale bijeenkomst een toekomstplan, waarin het sluiten van de Venrayse HAP een van de opties is. Toen dat bekend werd, startte de SP een petitie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen