Lintje voor Siebengewaldse André Bleeck

Print
Lintje voor Siebengewaldse André Bleeck

Foto ter illustratie Afbeelding: ANP

Siebengewald -

André Bleeck (54) uit Siebengewald is maandag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg het lintje voor zijn verdiensten bij diverse jeugd- en muziekverenigingen.

Bleeck is sinds 1986 actief bij Stichting jeugdcarnaval Sjorpöl en sinds 2012 voorzitter van de vereniging. Hij is daar onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van activiteiten en diverse secretariële werkzaamheden. Ook Jong Nederland Siebengewald kon geruime tijd op de verdiensten van Bleeck rekenen. Van 2007 tot 2013 was hij voorzitter van de vereniging.

Eendracht

Sinds 2003 is Bleeck bestuurslid en slagwerker bij fanfare en drumband Eendracht Siebengewald. Hij organiseerde onder meer de jubileumfeesten in 2014 en 2019, is presentator bij concerten en verzorgt regelmatig het licht en geluid bij evenementen. Sinds 2016 is Bleeck actief bij de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen. Hij zat in het bestuur en is lid van de werkgroep Show, Mars en Percussie. Bleeck was onder meer medeorganisator van de Euregio Parade 2018 in de gemeente Venray en die van dit jaar in Hasselt die werd uitgesteld vanwege corona.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →