Renovatie Meijels gemeenschapshuis D’n Binger gaat volgende fase in

Print
Renovatie Meijels gemeenschapshuis D’n Binger gaat volgende fase in

Afbeelding: D’n Binger

Meijel -

Met de vervanging van de vloer in de grote zaal is de herinrichting van gemeenschapshuis D’n Binger afgerond.

Nu binnen alles klaar is, kan een begin worden gemaakt met de volgende fase van de renovatie. Als eerste is het dak boven de grote zaal aan de beurt. De werkzaamheden starten in de tweede week van november. Als opmaat wordt volgende week het grind van het dak verwijderd.

De gemeente Peel en Maas heeft bijna vier ton uitgetrokken voor de verbouwing van het twintig jaar oude gemeenschapshuis, waarin onder meer de bibliotheek gehuisvest is. De aanpassingen zijn nodig om D’n Binger gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen