Politie deelt beelden van overvallers supermarkt in Hoensbroek

Print

#SPEURMEE: Gewapende overval Hoensbroek. Video: Politie Zuid-Limburg

Hoensbroek -

De politie heeft woensdag beelden gedeeld van een gewapende overval op een supermarkt aan het Gebrookerplein in Hoensbroek afgelopen juli. Naar een van de daders wordt nog gezocht.

Een medewerkster werd woensdagochtend 22 juli onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen om de nog gesloten supermarkt te openen. Daarna moest ze kassalades aan de man geven en moest ze een collega bellen voor een sleutel van het kantoor, zodat ook de kluis kon worden leeggehaald.

Al met al duurde de overval ruim drie kwartier. Al die tijd stond buiten een man op een scooter te wachten om samen te kunnen vluchten. Opvallend was volgens de politie dat de daders onverstoorbaar te werk ging.

De politie heeft al een man opgepakt die ervan verdacht wordt de man in de winkel te zijn. Naar de dader op de vluchtscooter wordt echter nog steeds gezocht. Mensen die hem herkennen of meer informatie hebben over de overval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen