Netje Snijders haalt bakzeil bij gemeente Brunssum

Print
Netje Snijders haalt bakzeil bij gemeente Brunssum

De situatie aan de Emmaweg in Brunssum. Afbeelding: De Limburger

Brunssum -

Netje Snijders en haar kinderen moeten uiterlijk komende maandag met hun drie caravans vertrokken zijn van een parkeerplaats aan de Emmaweg in Brunssum.

De gemeente Brunssum gaat niet akkoord met hun verzoek om langer op deze plek te mogen bivakkeren. De familie, moeder en vier kinderen, streek begin deze maand op het terrein neer omdat er geen huisvesting voor hen is. Ze willen graag enkele woonwagenstandplaatsen in Brunssum hebben, maar die zijn er niet op korte termijn.

Eerder stelde Brunssum het ultimatum dat het gezelschap tot uiterlijk 1 november de tijd heeft om naar elders te vertrekken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen