Tv-programma belicht jarenlange strijd van Beer van Susteren voor extra plaatsen woonwagenbewoners

Print
Tv-programma belicht jarenlange strijd van Beer van Susteren voor extra plaatsen woonwagenbewoners

Beer van Susteren kreeg op 1 september de sleutel van zijn nieuwe woonwagen in Heythuysen overhandigd. Afbeelding: Archieffoto De Limburger/Peter Schols

Heythuysen -

Donderdagavond wordt in het tv-programma Danny op Straat aandacht besteed aan woonwagenbewoner Beer van Susteren uit Heythuysen en zijn jarenlange strijd voor standplaatsen voor zijn familie.

Op 1 september kreeg Van Susteren de sleutel van zijn woonwagen overhandigd. ‘De woonwagen blijkt echter onbewoonbaar en zijn strijd heeft diepe wonden geslagen’, zo is te lezen in de aankondiging van de aflevering.

Lees ook: Na jarenlange, soms harde strijd heeft Beer (56) zijn woonwagen: ‘Voor sommige dingen wil ik mijn excuses aanbieden’

Het programma Danny op Straat wordt om 21.05 uur uitgezonden op NPO2.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen