SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen wederom uitgesteld

Print
SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen wederom uitgesteld

Afbeelding: Ad Weijdt

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het zit niet mee voor de SamenLoop voor Hoop in Sittard-Geleen. De eerste editie in mei dit jaar werd al uitgesteld vanwege corona, nu zet de organisatie ook een streep door de editie van 2021.

Het bestuur heeft het besluit genomen om de eerste samenloop in 2022 te houden. „We denken dat 2021 nog te vroeg is om het evenement te organiseren. Maar we willen de komende maanden niet stil blijven zitten”, aldus voorzitter Jan Dols uit Geleen. De afgelopen maanden werden verschillende acties gehouden, waaronder een wafelactie en verschillende lezingen, waarmee in totaal ruim 13.000 euro is opgehaald. „We zijn goed op weg, laten we dit ook vasthouden. Het Hoophuis is verhuisd naar de Salmstraat 35 in het centrum van Geleen. Een veel groter pand waar we meer mogelijkheden hebben. Mensen weten ons goed te vinden”, aldus Dols.

SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette, waarbij deelnemers van alle leeftijden wandelen om geld in te zamelen voor KWF.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen