Zoektocht naar vermiste Maastrichtenaar Robin van Dijk (28)

Print
Zoektocht naar vermiste Maastrichtenaar Robin van Dijk (28)

Robin van Dijk verliet maandagochtend zijn werkplek in Meerssen om een broodje te gaan halen. Daarna is niets meer van hem vernomen. Afbeelding: familie Van Dijk-Van der Roest

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Maastricht / Itteren -

De 28-jarige Maastrichtenaar Robin van Dijk is sinds maandagochtend vermist.

Van Dijk is maandagochtend vanuit zijn ouderlijke woning in Blauwdorp, onderdeel van stadsdeel Mariaberg in Maastricht, vertrokken naar zijn werk. Om 9.00 uur begon hij zijn werkdag bij de Gamma bouwmarkt aan de Charles Eijckstraat in Meerssen. Volgens collega’s maakte hij er rond 10.30 uur gewag van dat hij last had van zijn maag en even een broodje ging halen. Daarna is niets meer van hem vernomen.

Verward

De moeder van Van Dijk geeft aan dat hij de laatste tijd soms wat verward kon overkomen. Volgens haar was dat maandagochtend ook het geval. Hij gaat echter niet gebukt onder enige, bekende psychische problematiek en is ook niet eerder voor langere tijd verdwenen geweest.

Van Dijk is een wat magere jongeman met kort, bruin haar. Op de ochtend van zijn verdwijning droeg hij een donkere spijkerbroek, een dikke, zwarte jas van het merk The North Face, een muts en zwart-donkergrijze Nike Air Max schoenen. Hij is vertrokken in een groene Opel Astra met kenteken ZL-ZR-88. De auto staat gesignaleerd, maar de politie heeft sinds maandag geen beweging van het voertuig waar kunnen nemen.

Politie

Mensen die Van Dijk na maandag 10.30 uur nog gezien hebben, iets van hem hebben vernomen of weten waar hij is, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen