Burgemeester Brunssum op visite bij diamanten bruidspaar

Print
Burgemeester Brunssum op visite bij diamanten bruidspaar

Afbeelding: ANP XTRA

Brunssum -

Het echtpaar Pierik-Drodzok kreeg deze week visite van burgemeester Wilma van der Rijt. De echtelieden vierden namelijk hun diamanten huwelijk.

Het 60-jarig huwelijk was reden voor de burgemeester langs te gaan met een bos bloemen en een persoonlijk cadeau. Vanwege de coronamaatregelen gebeurde dit op gepaste afstand. Het echtpaar Pierik-Drodzok vierde het jubileum dinsdag. Frans Pierik is al langere tijd actief als vrijwilliger in het verenigingsleven, waaronder het Clemensdomein. Zijn partner Irene doet dat bij de Poolse vereniging Podlasie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen