Man (73) overleden na zware mishandeling Arnhem; vijf jonge daders nog spoorloos

Print
Man (73) overleden na zware mishandeling Arnhem; vijf jonge daders nog spoorloos

Een oudere man is woensdagavond in elkaar geslagen door vijf jongeren in het Spijkerkwartier in Arnhem. Afbeelding: Persbureau Heitink/AD

Een man die woensdagavond in de Spijkerstraat in Arnhem zwaar werd mishandeld door vijf jongeren, is overleden aan zijn verwondingen. De daders zijn op de vlucht geslagen.

De 73-jarige man raakte zwaargewond, werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar enkele uren later overleden, aldus de politie.

De mishandeling vond plaats rond 21.20 uur, waarna de jongeren vluchtten. De daders hadden volgens het burgernetbericht zwarte kleding aan. Wel droeg één van de jongens een trui met witte capuchon.

Groot onderzoek

De politie doet groot onderzoek en de omgeving was daarom ruim afgezet. Via burgernet is rond 23.30 uur bekend gemaakt dat de verdachten nog niet zijn gevonden.

Waarom de groep de oudere man te lijf ging, is volgens de politie nog niet bekend. De politie kamt donderdag de buurt uit en vraagt iedereen die iets weet om desnoods anoniem informatie door te geven.