Streep door jaarlijkse vuurwerkshow zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen vanwege corona

Print
Streep door jaarlijkse vuurwerkshow zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen vanwege corona

De vuurwerkshow aan de voorzijde van het gebouw trekt elk jaar de nodige kijkers vanuit de omgeving. Afbeelding: Archieffoto VIA Limburg

Heythuysen -

De jaarlijkse vuurwerkshow op oudejaarsdag van zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen zal dit jaar niet doorgaan.

De spectaculaire show aan de voorzijde van het gebouw trekt elk jaar de nodige kijkers vanuit de omgeving. Vanwege de geldende coronamaatregelen acht het bestuur van het zorgcentrum het echter niet verantwoord om de vuurwerkshow dit jaar door te laten gaan.

Het bestuur had de traditie graag in ere gehouden, zo schrijft het in een verklaring. Volgend jaar hoopt Beek en Bos wel weer een show te kunnen organiseren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen