Gemeenteraad Nederweert slaat raadsvergadering november over

Print
Gemeenteraad Nederweert slaat raadsvergadering november over

De raadzaal van Nederweert. Afbeelding: archief De Limburger

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De gemeenteraadsvergadering van Nederweert die gepland stond voor 17 november wordt overgeslagen. Wel komt de raad dinsdag bijeen voor de behandeling van de begroting.

Voor de raadsvergadering die op 17 november gepland stond, zijn te weinig agendapunten. Voor de raadsvergadering van 15 december worden juist veel belangrijke onderwerpen voorbereid zoals een besluit over sport- en recreatiepark Bengele Beweegt/Uijtwijck en de toekomst van gemeenschapshuis Pinnenhof. Dat betekent dat de gemeenteraad komende maand alleen de begrotingsbehandeling op de planning heeft staan op 3 november en dat de raadsvergadering van december zal worden uitgesmeerd over twee avonden: 15 en 16 december.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen