Cabaretier Najib Amhali opent nieuwe publieksbalie van gemeente in Theater Heerlen

Print
Cabaretier Najib Amhali opent nieuwe publieksbalie van gemeente in Theater Heerlen

Najib Amhali. Afbeelding: ANP Kippa

Heerlen / Hoensbroek -

Cabaretier Najib Amhali opent maandag de tijdelijke publieksbalie van de gemeente Heerlen in het Parkstad Limburg Theater.

Door de werkzaamheden voor de nieuwbouw van het stadskantoor kan de balie in het stadhuis niet op de huidige locatie blijven. Om de dienstverlening toch goed aan te kunnen blijven bieden verhuist de publieksbalie van de gemeente met ingang van 1 november naar Theater Heerlen, onderdeel van Parkstad Limburg Theaters (PLT).

Huwelijk

Om dit een bijzonder tintje te geven zullen wethouder Adriane Keulen en PLT-directeur Bas Schoonderwoerd samen met cabaretier Najib Amhali de nieuwe locatie feestelijk inluiden met de voltrekking van een huwelijk. Speciaal voor de opening is wethouder Adriane Keulen beëdigd bij de rechtbank in Maastricht als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →