Man ernstig mishandeld bij uit de hand gelopen verkeersruzie op Buitenring

Print
Man ernstig mishandeld bij uit de hand gelopen verkeersruzie op Buitenring

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Brunssum -

Een 40-jarige man uit Brunssum is zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een mishandeling op de Buitenring (N300). Bij de ruzie werden de auto’s rond half drie midden op de weg geparkeerd. De politie is op zoek naar getuigen.

Het incident gebeurde vlak na de afslag A76, na de rotonde in de richting van Nuth/Kerkrade. Twee auto’s haalden elkaar in, waarna de bestuurders het op een gegeven moment met elkaar aan de stok kregen. Beide auto’s zijn midden op de weg gestopt.

Zwaargewond

Volgens een kind van het slachtoffer dat hierbij aanwezig was, werd er over en weer geschreeuwd en kreeg de 40-jarige man uit Brunssum klappen. Een getuige heeft een kleine rode auto zien wegrijden met daarin vermoedelijk drie personen. Het slachtoffer is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie komt graag in contact met mensen die van dit voorval iets hebben gezien of gehoord, of mensen die informatie over de daders kunnen geven.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →