André Rieu viert extra concerten met vreugdedans en oliebol

Print
André Rieu viert extra concerten met vreugdedans en oliebol

Afbeelding: ANP Kippa

Maastricht / Itteren -

Violist André Rieu is dolblij dat de gemeente Maastricht hem toestemming geeft voor meer concerten in de zomer. De raad stemde dinsdagavond in met een extra reeks, om op die manier het enorme aantal gecancelde optredens van dit jaar enigszins te compenseren.

„Ik hoorde het gisteravond en heb met Marjorie een vreugdedansje gemaakt!” laat Rieu aan het ANP weten. „Ik ben ongelooflijk blij zowel voor alle fans die vanuit de hele wereld naar het concert komen als voor de stad Maastricht. De houder van de oliebollenkraam op het Vrijthof kwam ons zojuist al een zak verse oliebollen brengen! Heerlijk! Even alleen maar genieten!”

Lees ook: Maastricht gunt André Rieu het Vrijthof in 2021 acht dagen langer

Het is nog niet duidelijk wanneer de verkoop begint van de extra concerten op het Vrijthof. De twaalf concerten die al gepland waren, zijn tot de laatste plek uitverkocht; dit gaat om mensen die eigenlijk kaarten hadden voor de reeks in de zomer van 2020. Rieu’s zoon Pierre laat weten dat de verkoop gepland wordt als er meer duidelijkheid is over een versoepeling van de coronaregels in de eerste helft van 2021.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen