SOL2 zendt eerste raadsvergadering Echt-Susteren uit

Print
SOL2 zendt eerste raadsvergadering Echt-Susteren uit

Werk in uitvoering, de nieuwe studio van SOL2. Afbeelding: SOL2

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Voor het eerst zendt omroep SOL2 woensdagavond een gemeenteraadsvergadering uit in Echt-Susteren.

De technische kant van de zaak kwam pas dinsdagmiddag rond. Het is voor het eerst sinds jaren dat er een raadsvergadering op televisie wordt uitgezonden in Echt-Susteren. Voorheen werden de gemeentelijke vergaderingen uitgezonden via de inmiddels opgeheven omroep LOES. Sinds SOL2 de zendmachtiging kreeg, is de omroep langzaam bezig om alle technische zaken te regelen. Zo kan nog niet iedereen in de gemeente SOL2 ontvangen. de omroep is bezig met het inrichten van een nieuwe studio in het Connect College in Echt. De raadsvergadering, waarin de begroting wordt behandeld, werd gehouden via Microsoft Teams. Ook donderdagavond wordt het tweede deel van de raadsvergadering uitgezonden door SOL2.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen