Man (19) opgepakt na ernstige mishandeling bij verkeersruzie op Buitenring

Print
Man (19) opgepakt na ernstige mishandeling bij verkeersruzie op Buitenring

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Brunssum -

De politie heeft maandag een 19-jarige man uit Beekdaelen opgepakt voor betrokkenheid bij een ernstige mishandeilng van een man tijdens een verkeersruzie.

Dat is dinsdagmiddag bekendgemaakt.

De mishandeling vond zondagmiddag 1 november plaats op de Buitenring ter hoogte van Nuth, vlakbij de afslag A76, na de rotonde in de richting van Nuth/Kerkrade. Een 40-jarige man uit Brunssum raakte daarbij zwaargewond. Het slachtoffer zal dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht zijn verhaal vertellen.

Midden op de weg

De verkeersruzie ontstond nadat twee auto’s haalden elkaar beurtelings inhaalden, waarna de bestuurders het op een gegeven moment met elkaar aan de stok kregen. Beide auto’s zijn midden op de weg gestopt.

Een kind van het slachtoffer, dat hierbij aanwezig was, verklaarde tegenover de politie dat er over en weer werd geschreeuwd. Vervolgens kreeg de 40-jarige man uit Brunssum klappen. Een getuige heeft een kleine rode auto zien wegrijden met daarin vermoedelijk drie personen. Het slachtoffer is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee