Dubbel pech voor Duitsers die binnen 24 uur twee keer worden aangehouden met gestolen kentekenplaten; binnenkort zijn te zien op televisie

Print
Dubbel pech voor Duitsers die binnen 24 uur twee keer worden aangehouden met gestolen kentekenplaten; binnenkort zijn te zien op televisie

Afbeelding: Facebook Politie Landelijke Eenheid Zuidoost

Geleen / Elsloo -

Twee Duitsers zijn binnen 24 uur twee keer tegen de lamp gelopen voor hetzelfde vergrijp: ze reden rond met gestolen en valse kentekenplaten.

In de nacht van woensdag op donderdag zag de landelijke politie eenheid zuidoost ter hoogte van de A2 bij Elsloo een voertuig rijden. Ze kwamen er al snel achter dat de auto met valse en gestolen kentekenplaten rondreed. Daarop werd de hulp ingeschakeld van diverse andere patrouilles.

In Geleen kon het voertuig uiteindelijk klem worden gereden en werden de drie inzittenden, allen afkomstig uit Duitsland, aangehouden. Twee van hen kwamen de agenten bekend voor, omdat ze nog geen 24 uur daarvoor ook al aangehouden voor soortgelijke feiten. Zij zitten voorlopig vast.

Het is overigens niet de enige pech die ze hadden. Bij het politieteam liep ook een cameraploeg mee. Binnenkort kunnen ze hun actie dus terugzien op televisie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →