Gevulde envelop voor Steinse mantelzorger ter vervanging van afgelaste activiteit

Print
Gevulde envelop voor Steinse mantelzorger ter vervanging van afgelaste activiteit

Afbeelding: Getty Images

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Mantelzorgers in de gemeente Stein hebben afgelopen week per post een presentje gekregen. Dit ter vervanging van de doorgaans drukbezochte Dag van de Mantelzorg, die dit jaar wegens corona niet kon doorgaan.

In een envelop met de opdruk ‘Mantelzorgers zijn goud waard’ zaten hartjes van chocolade en een cadeaubon.

Activiteit

Jaarlijks rond de nationale Dag van de Mantelzorg op 10 november wordt in ‘de meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg’ Stein een activiteit gehouden voor geregistreerde mantelzorgers. Die varieert van een high tea tot een massage of een optreden van een lokale artiest. Corona gooide dit jaar roet in het eten.

Lees ook: Stein meest mantelzorgvriendelijke gemeente

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen