Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan schokkende mishandeling in café Kerkrade

Print
Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan schokkende mishandeling in café Kerkrade

Afbeelding: Politie

Kerkrade / Eygelshoven -

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een zware mishandeling in een café aan de Kasperenstraat in Kerkrade.

In het café ontstond in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 augustus rond half drie een conflict. Er waren op dat moment nog meerdere mensen in de zaak aanwezig. Het conflict liep flink uit de hand en een 24-jarige man werd daarbij diverse malen zwaar mishandeld door twee verdachten. Het slachtoffer liep diverse verwondingen op aan zijn hoofd.

Lees ook: Schokkende beelden vrijgegeven van zware mishandeling in café Kerkrade

Hij werd in eerste instantie door één van de verdachten neergeslagen. Toen hij daarvan bekomen was en aan de verdachte probeerde te ontkomen, werd hij met een barkruk op zijn hoofd geslagen. Vervolgens werd het slachtoffer ook buiten het café nog bekogeld met diverse voorwerpen. Hij kreeg daarbij onder andere een biljartbal naar zijn hoofd gegooid. De twee verdachten reden na de mishandeling met nog een derde verdachte weg in een donkere BMW.

SPEURMEE: Mishandeling Kerkrade - def. Video: Politie

Opvallend aan de eerste verdachte is dat hij diverse Duitstalige tatoeages op zijn rechterarm en borst had. Een andere verdachte droeg zijn haren in een opvallend staartje.

Begin oktober gaf de politie al schokkende beelden vrij van de mishandeling. Tot dusver heeft dat nog niet tot de aanhouding geleid van de verdachten. Daarom worden dinsdagavond in Opsporing Verzocht (20.35 uur, NPO1) nogmaals beelden getoond van de verdachten.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →