Maas moet als nieuw bestuurslid technische zaken Boys Sjoerd van der Coelen binnenboord houden

Print
Maas moet als nieuw bestuurslid technische zaken Boys Sjoerd van der Coelen binnenboord houden

Sjoerd van der Coelen. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Horst -

Jack Maas is toegevoegd aan het hoofdbestuur van Venlosche Boys. De voormalige hoofdtrainer van onder meer RKDSO, Leunen en DEV Arcen gaat zich bezighouden met de technische zaken op seniorenniveau.

Maas speelde zelf in het eerste elftal van Venlosche Boys en bekleedde al meerdere functies binnen de club. Voor Maas is er een belangrijke taak weggelegd om hoofdtrainer Sjoerd van der Coelen binnenboord te houden. Van der Coelen is inmiddels in gesprek met Venlosche Boys, maar is ook in beeld bij Wittenhorst waar Ton Kosterman na dit seizoen vertrekt.

Herstel

Bij Venlosche Boys werkt verder middenvelder Lennart Gerdes hard aan zijn terugkeer op het voetbalveld. De voormalige speler van VVV, SV Venray en SV Blerick is herstellende van een kruisbandblessure. Gerdes is met zijn dertig jaar niet meer de jongste en is al meer dan een jaar uit de roulatie, maar heeft het volste vertrouwen in een succesvolle rentree. „Ik werk met personal trainer Mike Roumimper gericht aan mijn herstel. Hij weet precies wat er nodig is om weer topfit te worden”, aldus Gerdes die na de winterstop hoopt aan te sluiten bij de selectie van Van der Coelen.

Luister ook naar de nieuwe aflevering van de Voetbalpodcast:

Voetbalpodcast 23 november. Video: De Limburger