Hoe vier jij als inwoner van Eijsden-Margraten Oud en Nieuw en wat vind je van het vuurwerkverbod? Vul anoniem de enquête in!

Print
Hoe vier jij als inwoner van Eijsden-Margraten Oud en Nieuw en wat vind je van het vuurwerkverbod? Vul anoniem de enquête in!

Afbeelding: ANP

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De komende jaarwisseling zal anders uitzien dan voorgaande jaren. Door de coronamaatregelen, maar zeker ook omdat het tijdens de jaarwisseling verboden is om vuurwerk te verkopen en af te steken.

De Limburger en Onderzoeksbureau Toponderzoek willen weten hoe jij de jaarwisseling invult en wat jij vindt van het vuurwerkverbod. Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

Deelname is mogelijk tot 1 december en staat open voor alle Limburgers. Je vult de enquête anoniem in.

Wie al lid is van een Tip-burgerpanel ontvangt automatisch een uitnodiging om deel te nemen. De resultaten worden in december gepubliceerd in De Limburger/VIA en via limburger.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →