Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Limburgse koks over wild met een twist: ‘Ik combineer de klassieke Franse keuken met de kruidenrijkdom van Indonesië’

Limburgse koks over wild met een twist: ‘Ik combineer de klassieke Franse keuken met de kruidenrijkdom van Indonesië’

Afbeelding: Loraine Bodewes

Meijel / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl -

Haas, ree en fazant zijn het zat, ze willen het anders: spannender en avontuurlijker. Niet langer meer hertenbiefstukjes met spruiten en rodekool, maar haas met kardemom, gerookte biet en cranberry’s. Drie Limburgse koks over wild met een twist.