Omstanders redden agenten uit gecrashte politieauto

Print
Omstanders redden agenten uit gecrashte politieauto

Afbeelding: Politie

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Omstanders hebben politieagenten dinsdagmiddag in Geleen uit hun auto bevrijd nadat deze betrokken waren geraakt bij een ongeluk. Na een botsing met een voertuig kwam de politiewagen op zijn kant terecht en kwamen twee agenten bekneld te zitten.

Het ongeluk gebeurde omstreeks kwart over vijf op de Henri Hermanslaan. De politieauto was met spoed onderweg naar een woningbrand op de Martin Luther Kingplein en kon met de hoge snelheid een aanrijding niet voorkomen.

Lees ook: Politieauto zwaar beschadigd bij verkeersongeval

Meerdere omstanders zagen het ongeval gebeuren en zorgden ervoor dat de gekantelde politieauto weer op vier wielen terechtkwam. Ook bevrijdden ze de agenten die in het gecrashte voertuig vast kwamen te zitten. Tijdens de reddingsoperatie was sprake van lichte rookontwikkeling uit de auto. De twee agenten en de bestuurder van de andere auto kwamen met de schrik vrij.

De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →