SOUP TO go ON van Toon Hermans Huis Parkstad te koop bij ondernemers

Print
SOUP TO go ON van Toon Hermans Huis Parkstad te koop bij ondernemers

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ING image

Heerlen / Hoensbroek / Brunssum / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Craubeek / Ransdaal / Klimmen -

Het Toon Hermans Huis Parkstad verkoopt in samenwerking met lokale ondernemers soep op 12 december. Met de aankoop van een portie soep steunt de koper zowel de ondernemer als het Toon Hermans Huis Parkstad.

„Binnen Toon Hermans Huis Parkstad er vanuit een positieve instelling gehandeld en in 2020 hebben ook wij een goede training gehad in omdenken. Dus met een reeks activiteiten die in de soep liepen, konden wij er alleen nog maar zelf een lekkere soep van maken”, aldus directeur Armand Winthagen. De SOUP TO go ON - Toon Hermans krijgt op een creatieve manier plaats in de naam van de actie - is op 12 december te koop tussen 12.00 en 15.00 uur.

De verkooppunten zijn BAM Brood en Meer in Heerlen, de SkyLounge in Landgraaf, Het Biechthuis in Simpelveld en Grand Café Klumme in Klimmen. De Makro in Nuth en de Sligro in Heerlen zorgen voor een bijdrage in de ingrediënten en het verpakkingsmateriaal.

Eén portie soep kost 4,50 euro. Vooraf reserveren is verplicht. Op de Facebook en Instagram van Toon Hermans Huis Parkstad staat meer over de reserveringsdetails.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen