Boek ‘Veerkracht’ over door corona zwaar getroffen Peel en Maas gepresenteerd

Print
Boek ‘Veerkracht’ over door corona zwaar getroffen Peel en Maas gepresenteerd

V.l.n.r.: Gedeputeerde Ger Koopmans, fotograaf Dick Holthuis, burgemeester Wilma Delissen, tekstschrijfster Karin Jacobs en grafisch vormgever Dennis Vredeveldt. Afbeelding: Eigen foto

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Het boek ‘Veerkracht’ is woensdagmiddag tijdens een bescheiden presentatie overhandigd aan burgemeester Wilma Delissen van Peel en Maas en gedeputeerde Ger Koopmans.

Het boek schetst een beeld van de inwoners van Peel en Maas tijdens de eerste golf van corona. Tekstschrijfster Karin Jacobs, fotograaf Dick Holthuis en vormgever Dennis Vredeveldt werkten de afgelopen maanden aan het boek dat vanaf donderdag 26 november te verkrijgen is.

Peel en Maas werd tijdens de eerste golf zwaar getroffen door corona. Burgemeester Delissen stond daar tijdens de overhandiging bij stil. Ze staat zelf ook in het boek met haar verhaal. De makers viel het op hoe de mensen met het virus omgingen. „Ondanks alle zorgen was er veel saamhorigheid, creativiteit en souplesse”, aldus Jacobs.

Lees ook: Burgemeester Wilma Delissen is dag en nacht bezig met het coronavirus in Peel en Maas

Het boek is bij diverse verkooppunten in de gemeente te verkrijgen en via www.veerkrachtpeelenmaas.nl. Het boek kost 39,50 euro.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →