Feyenoord houdt dapper stand in Moskou na rode kaart Jørgensen

Print
Feyenoord houdt dapper stand in Moskou na rode kaart Jørgensen

Feyenoord heeft donderdagavond uit bij CSKA Moskou een knap punt uit het vuur gesleept. Na een rode kaart voor Nicolai Jørgensen aan het begin van de tweede helft, hield de ploeg van trainer Dick Advocaat met tien man stand tegen de Russische koploper: 0-0.

Met elf tegen elf waren de beste kansen voor Feyenoord. Jørgensen kwam net te laat om een voorzet van Steven Berghuis binnen te glijden, Bart Nieuwkoop kopte recht op doelman Igor Akinfejev af. In ondertal hield Feyenoord vrij eenvoudig stand in het stadion in Moskou, met een beperkt aantal toeschouwers op de tribunes.

De ploeg van trainer Dick Advocaat versloeg CSKA drie weken geleden in De Kuip met 3-1. Met vijf punten uit vier wedstrijden staat Feyenoord in groep K op de tweede plaats.

Zagreb bovenaan

Dinamo Zagreb blijft koploper in de poule. De club won de uitwedstrijd tegen Wolfsberger AC. In Oostenrijk werd het 0-3.

Dinamo Zagreb kwam na ongeveer een uur op voorsprong door een doelpunt van Lovro Majer. Door Bruno Petkovic liepen de Kroaten verder uit. Luka Ivanusec zorgde voor de derde treffer.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot, 26 november. Video: De Limburger