Auto crasht in Well, bestuurder neemt de benen en is nergens te bekennen

Print
Auto crasht in Well, bestuurder neemt de benen en is nergens te bekennen

De auto die werd aangetroffen bij de Wezerweg. Afbeelding: Maasduinen Centraal

Well -

Op de Wezerweg nabij de Duitse grens is donderdagavond een auto tegen een boom gebotst. Wat er gebeurd is of wie de bestuurder was, kan de politie niet zeggen; de chauffeur nam de benen.

Een nogal gebutste auto trof de politie donderdagavond aan naast de Wezerweg in Well. Tegen een boom gevouwen stond daar een wagen met Duits kenteken. Van de bestuurder of eventuele inzittenden was echter geen spoor te bekennen. „Wat er precies gebeurd is, weten wij ook niet, aangezien we niemand konden vinden”, laat een woordvoerster van de politie weten. Het onderzoek loopt nog, laat ze weten. De auto zal snel een keer weggehaald worden, aldus de politie.

Volgens de lokale website Maasduinen Centraal werden speurhonden ingezet om de bestuurder te achterhalen. Dat leverde vooralsnog niets op. „Het onderzoek loopt nog”, zegt de politiewoordvoerster. „Wij hopen ook dat we kunnen achterhalen wie het geweest is, waar diegene naartoe is gegaan en wat er gebeurd is.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →