Sinterklaasactie voor kinderen Voedselbank Zuid-Limburg levert 25.000 euro op

Print
Sinterklaasactie voor kinderen Voedselbank Zuid-Limburg levert 25.000 euro op

Afbeelding: MIK & PIW Groep

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard -

De jaarlijkse Sinterklaasactie van MIK & PIW Groep voor de Voedselbank Zuid-Limburg heeft 25.000 euro opgeleverd.

De actie werd dit jaar voor de twaalfde keer gehouden. MIK Kinderopvang en Spelenderwijs verzamelen normaal gesproken op de 130 vestigingen in heel Zuid-Limburg, in de weken na de herfstvakantie, speelgoed, cadeaubonnen, schoolspullen en verzorgingsproducten in. Dit jaar werd er vanwege de coronapandemie voor gekozen geld in te zamelen waarvan cadeaus kunnen worden gekocht. Dat leverde een totaalbedrag van 21.045,80 euro dat door MIK & PIW Groep is verhoogd naar 25.000 euro. Ook de Provincie Limburg ondersteunde de actie met een donatie. Alle kinderen krijgen dit jaar een cadeaubon waarvan ze zelf, geheel coronaproof, cadeautjes kunnen uitzoeken voor pakjesavond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen