PvdA Echt-Susteren mijdt winkel bij actie Voedselbank

Print
PvdA Echt-Susteren mijdt winkel bij actie Voedselbank

Dit jaar niet in de supermarkt voor de Voedselbank. Afbeelding: Facebook

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De PvdA Echt-Susteren staat dit jaar vanwege de coronapandemie niet in supermarkten om etenswaren voor de Voedselbank in te zamelen. In plaats daarvan is het aantal afgiftepunt uitgebreid.

Bij de jaarlijkse actie van de Voedselbank worden lang houdbare producten ingezameld zoals pasta’s, rijst, blikken met groente, vlees of pastasaus, koffie en thee, pakken houdbare zuivel en vruchtendranken, broodbeleg en bak- en olijfolie. Om het aantal contactmomenten te verminderen, heeft de PvdA-afdeling Echt-Susteren besloten dit jaar de producten niet in de supermarkt in ontvangst te nemen.

Om in de week van 7 tot en met 12 december toch zo veel mogelijk producten in te zamelen voor Voedselbank Midden-Limburg, is het aantal afgiftepunten uitgebreid. Producten kunnen hiervoor worden afgegeven (liefst rond etenstijd) op de volgende adressen: Pey: Rijksweg Noord 6, Echt (Noord): Lijsterbesstraat 19, Hingen: Op den Dijk 2, Susteren: Oude Rijksweg Zuid 11, Heidestraat 139, Feurthstraat 25, Barbarastraat 32, Roosteren: Hoekstraat 7 en Molenstraat 22, Sint Joost: Kantstraat 6, Nieuwstadt: Randenborgerweg 100 en Trichterweg 1, Maria Hoop: Waldfeuchterbaan 21 (graag even bellen met 06-52548501), Koningsbosch: pastorie, Prinsenbaan 130 (tijdens openingstijden parochiekantoor), Dieteren: Roosterderweg 9.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen