Militairen trekken van Maastricht naar Weert voor oefening

Print
Militairen trekken van Maastricht naar Weert voor oefening

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Beegden / Heel / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne / Maastricht / Itteren / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

Een deel van Limburg is de komende dagen het decor voor een militaire oefening. Het Ministerie van Defensie heeft een oefening aangekondigd waarbij militairen zich tussen 1 en 4 december verplaatsen tussen Maastricht en Weert.

De militairen doen daarbij onder meer gemeenten Meerssen, Stein en Maasgouw aan. De verplaatsingen zijn te voet en met voertuigen. De oefening is voor militairen in opleiding van zowel de landmacht als de marechaussee. Tijdens de oefening zal het doorgaand verkeerd niet gehinderd worden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen