Dertien nieuwe huur- en koopwoningen in Nederweert

Print
Dertien nieuwe huur- en koopwoningen in Nederweert

Afbeelding: Ingimage

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Er komen dertien nieuwe woningen in Nederweert. Het gaat om verschillende soort huur- en koopwoningen in het plan Hoebenakker.

Woningcorporatie Wonen Limburg en de gemeente Nederweert hebben hierover overeenstemming bereikt. De woningen komen aan de Tinnegieter op twee nog braakliggende bouwterreinen. De gemeente is eigenaar van die grond. Bedoeling is dat er zes sociale huurwoningen komen, die levensloopbestendig zijn. Daarnaast worden vier middeldure huurwoningen weggezet door Wonen Limburg Accent. Aanvullend worden er drie koopwoningen voor starters (maximaal € 225.000 v.o.n.) gebouwd. Omdat het bestemmingsplan hiervoor moet worden aangepast, is de verwachting dat de bouw pas in het najaar van 2021 kan starten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen