Zevende editie van Heerlense stadsgids uitgebracht

Print
Zevende editie van Heerlense stadsgids uitgebracht

De nieuwe, zevende ‘ENNE’. Afbeelding: Sanne Gijsbers

Heerlen / Hoensbroek -

De zevende editie van de Heerlense stadsgids ‘ENNE’ is uitgebracht. Rian Moonen en Sanne Gijsbers hebben wederom samen met andere creatieve Heerlenaren van alles over de stad laten samenkomen in de stadsgids.

Heerlense street art, tours, tupen, beeldjes, boeken, kunstkaarten en cultuur. Alles komt voorbij in de nieuwe ENNE. De stadsgids is voor 6,95 euro te koop bij onder meer Boekhandel Van der Velden van Dam, Cho-Pain, C-mill, F.L.Y. Conceptstore, Honderd Procent Heerlen, het Nederlands MijnMuseum, Plantage Cobben, The Project, SCHUNCK, Visit Zuid-Limburg Heerlen, online via getheerlen.nl en tijdens de street art rondleidingen van Street Art Heerlen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen