Dramaserie over Ischa Meijer en Connie Palmen binnenkort te zien

Print
Dramaserie over Ischa Meijer en Connie Palmen binnenkort te zien

Connie Palmen. Afbeelding: ANP

Sint Odiliënberg -

Er komt een vierdelige dramaserie over het liefdesverhaal van Ischa Meijer en Connie Palmen. In I.M., gemaakt door de AVROTROS, nemen Ramsey Nasr en Wende Snijders de hoofdrollen op zich, meldt de omroep maandag.

Het verhaal gaat over de 36-jarige Connie Palmen (geboren in St. Odiliënberg) die na een radio-interview valt voor interviewer Ischa Meijer (48). In het verhaal komen Meijers trauma’s en zijn verlangen naar andere vrouwen voorbij terwijl Palmen hem probeert te doorgronden. Het hele verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Palmen.

Ook onder anderen Guy Clemens, Hugo Koolschijn, Elise Schaap en Carly Wijs zijn in de serie te zien. I.M., geschreven door Hugo Heinen en geregisseerd door Michiel van Erp, is tussen 28 december en 1 januari iedere dag te zien op NPO1.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen