Designer Outlet heeft certificaat ‘coronaproof’

Print
Designer Outlet heeft certificaat ‘coronaproof’

Mondkapjes zijn al ettelijke maanden verplicht bij de Designer Outlet in Roermond. Afbeelding: archief De Limburger/Jeroen Kuit

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De Designer Outlet Roermond heeft een ‘certificate of assurance’ ontvangen van Bureau Veritas, een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met inspectie en certificatie van de industrie als het gaat om kwaliteit, gezondheid veiligheid en milieu. De certificering betekent dat de Designer Outlet maatregelen heeft genomen om veilig shoppen te verzekeren met het oog op het coronavirus.

Het aantal bezoekers wordt nauwlettend gemonitord. Wachtrijsystemen worden ingezet om de regels voor social distancing te borgen. Verder is er in de gemeenschappelijke ruimtes desinfecterende handzeep en worden openbare ruimtes regelmatig gedesinfecteerd. Mondkapjes zijn verplicht vanaf 13 jaar.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen