Twee personen verblijven illegaal in woning Valkenburg, fors geldbedrag aangetroffen

Print
Twee personen verblijven illegaal in woning Valkenburg, fors geldbedrag aangetroffen

Afbeelding: ANP

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

In een woning in het centrum van Valkenburg heeft de politie vrijdag twee personen aangehouden die daar illegaal verbleven.

Dat bracht de politie maandag naar buiten. Beide personen staan niet ingeschreven op het adres en waren in het bezit van een groot geldbedrag. Om hoeveel geld het precies gaat, is onduidelijk.

De politie gaat ervan uit dat er sprake is van zogenaamde spookbewoning. Daarbij verblijft iemand in een woning zonder dat hij of zij staat ingeschreven. In de regel gaat het om mensen die om uiteenlopende redenen niet gevonden willen worden.

Omdat de beide personen in beperkingen zitten, kan er momenteel geen aanvullende informatie worden verstrekt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen