Vernieuwde wandelkaart Roerdalen ‘gaat de grens over’, eveneens vernieuwde exemplaren voor Maasgouw en Leudal

Print
Vernieuwde wandelkaart Roerdalen ‘gaat de grens over’, eveneens vernieuwde exemplaren voor Maasgouw en Leudal

Afbeelding: ING Image

Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch / Sint Odiliënberg / Paarlo / Reutje / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen -

De onlangs vernieuwde wandelkaart van de gemeente Roerdalen neemt gebruikers, door de uitbreiding met het knooppuntennetwerk in de aangrenzende Duitse gemeente Wassenberg, mee de grens over.

Op de kaart staan onder meer de Geluksplekken in Roerdalen en Wassenberg vermeld. Roerdalen was de eerste Nederlandse gemeente met deze plekken, die ‘bijdragen aan het geluksgevoel’. Naast de kaart van Roerdalen zijn ook de wandelkaarten van de gemeenten Leudal en Maasgouw vernieuwd. Hieraan zijn onder andere de belevingsplekken van de Archeo Route Limburg en de luisterplekken van de Liberation Route Europe toegevoegd.

De nieuwe wandelkaarten zijn te koop bij de VVV’s en VVV-agentschappen in Midden-Limburg en te bestellen in de webshop.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen