Nieuw cultureel evenement in HuB.Kerkrade: Limburg Doc Zoom Inn

Print
Nieuw cultureel evenement in HuB.Kerkrade: Limburg Doc Zoom Inn

Afbeelding: Bibliotheek Kerkrade

Kerkrade / Eygelshoven -

Limburg Doc Zoom Inn is en nieuw cultureel evenement dat regelmatig in HuB.Kerkrade terugkeert op dinsdagmiddag, waarin documentaires van L1 centraal staan . De eerste editie vindt plaats op 15 december en staat in het teken van FEEST.

De documentaires zijn Limburgse onderwerpen die eerder met succes door de regionale omroep zijn uitgezonden en nog steeds relevant zijn. Hieromheen maken Parkstad Limburg Theaters, muziekschool Kerkrade (SMK) en Bibliotheek Kerkrade een programma dat informeert, amuseert of uitnodigt tot gesprek. Naast de vaste organisaties in HuB, kan een activiteit ook samen met sociaalmaatschappelijke of culturele partners worden georganiseerd.

Tijdens de eerste editie die in het teken van ‘Feest’ staat, staat een workshop cadeautjes inpakken op de agenda, wordt een kerstverhaal verteld, vindt er een muzikaal optreden plaats en worden nostalgische beelden uit het archief van Tijd voor Toen bekeken. Kijk voor meer informatie over het programma op de websites van PLT, SMK of Bibliotheek Kerkrade.

De eerste Limburg Doc Zoom Inn vindt op 15 december plaats van 15.00 tot 16.15 uur. Een ticket kost 3,50 euro en is verkrijgbaar via www.plt.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen