Nieuw cultureel evenement in HuB.Kerkrade: Limburg Doc Zoom Inn

 © Bibliotheek Kerkrade

Kerkrade -

Limburg Doc Zoom Inn is en nieuw cultureel evenement dat regelmatig in HuB.Kerkrade terugkeert op dinsdagmiddag, waarin documentaires van L1 centraal staan . De eerste editie vindt plaats op 15 december en staat in het teken van FEEST.

Redactie

De documentaires zijn Limburgse onderwerpen die eerder met succes door de regionale omroep zijn uitgezonden en nog steeds relevant zijn. Hieromheen maken Parkstad Limburg Theaters, muziekschool Kerkrade (SMK) en Bibliotheek Kerkrade een programma dat informeert, amuseert of uitnodigt tot gesprek. Naast de vaste organisaties in HuB, kan een activiteit ook samen met sociaalmaatschappelijke of culturele partners worden georganiseerd.

Tijdens de eerste editie die in het teken van ‘Feest’ staat, staat een workshop cadeautjes inpakken op de agenda, wordt een kerstverhaal verteld, vindt er een muzikaal optreden plaats en worden nostalgische beelden uit het archief van Tijd voor Toen bekeken. Kijk voor meer informatie over het programma op de websites van PLT, SMK of Bibliotheek Kerkrade.

De eerste Limburg Doc Zoom Inn vindt op 15 december plaats van 15.00 tot 16.15 uur. Een ticket kost 3,50 euro en is verkrijgbaar via www.plt.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal