Cabaretduo Peul Jan speelt oudejaars- en Coronaconference

Cabaretduo Peul (Paul Dolhain) Jan (Jan Widdershoven). © Amber Delahaye

Heerlen -

Het Heerlens cabaretduo Peul Jan, bestaande uit Jan Widdershoven en Paul Dolhain, speelt op zaterdag 19 december de oudejaarsconference Zul je net zien in Theater Heerlen. Daarnaast speelt het duo in maart en april 2021 de ‘Coronaconference’.

Redactie

Zul je net zien wordt gespeeld om 19.00 en 21.30 uur. Waar de oudejaarsconference op andere locaties niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen, speelt het duo in het Heerlens theater twee keer op een avond de oudejaarsconference. Beide voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht. Wel kan nog gereserveerd worden voor een plekje op de wachtlijst.

De Coronaconference richt zich op de coronapandemie en alle chaos eromheen. De voorstelling wordt gespeeld in de Brikke Oave in Brunssum op zaterdag 20 maart om 20.30 uur, in Theater Landgraaf op vrijdag 26 maart om 20.30 uur en in Theater Heerlen op zondag 4 april om 20.30 uur. Eerder gekochte kaarten voor de afgelaste voorstellingen in Brunssum en Landgraaf blijven geldig voor deze show. Nieuwe tickets zijn te bestellen vanaf januari.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal