Ouderenfonds organiseert voor zesde keer de Grote Kerstkaartenactie

Print
Ouderenfonds organiseert voor zesde keer de Grote Kerstkaartenactie

Afbeelding: ING image

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade -

Het Ouderenfonds organiseert in samenwerking met PostNL en Kidsweek voor het zesde jaar op rij de Grote Kerstkaartenactie. Kinderen kunnen met hun klas meedoen door een kerstkaartje te versturen en op die manier zo veel mogelijk ouderen een lichtpuntje te bezorgen.

Het gaat als het volgt in z’n werk: op de website van het Ouderenfonds kiest de docent of kiezen de kinderen de kaartjes uit. Daarin schrijven de kinderen een warm berichtje voor een oudere. Kinderen die hun naam en adres vermelden, krijgen misschien wel een kaartje terug. De kaarten kunnen los in een envelop verpakt worden, of allemaal samen in een doos. Ze kunnen vervolgens met post- of decemberzegel erop verstuurd worden naar: Het Nationaal Ouderenfonds, Postbus 115, 3800 AC te Amersfoort.

Natuurlijk kunnen kinderen de kerstkaarten ook zelf posten, bijvoorbeeld bij de buurvrouw of bij een woonzorgcentrum in de wijk.

Meer informatie: www.ouderenfonds.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu