Ouderenfonds organiseert voor zesde keer de Grote Kerstkaartenactie

Print
Ouderenfonds organiseert voor zesde keer de Grote Kerstkaartenactie

Afbeelding: ING image

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade -

Het Ouderenfonds organiseert in samenwerking met PostNL en Kidsweek voor het zesde jaar op rij de Grote Kerstkaartenactie. Kinderen kunnen met hun klas meedoen door een kerstkaartje te versturen en op die manier zo veel mogelijk ouderen een lichtpuntje te bezorgen.

Het gaat als het volgt in z’n werk: op de website van het Ouderenfonds kiest de docent of kiezen de kinderen de kaartjes uit. Daarin schrijven de kinderen een warm berichtje voor een oudere. Kinderen die hun naam en adres vermelden, krijgen misschien wel een kaartje terug. De kaarten kunnen los in een envelop verpakt worden, of allemaal samen in een doos. Ze kunnen vervolgens met post- of decemberzegel erop verstuurd worden naar: Het Nationaal Ouderenfonds, Postbus 115, 3800 AC te Amersfoort.

Natuurlijk kunnen kinderen de kerstkaarten ook zelf posten, bijvoorbeeld bij de buurvrouw of bij een woonzorgcentrum in de wijk.

Meer informatie: www.ouderenfonds.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →