VIP shoppen op zondag bij de Kleierkas: een uur lang de hele winkel voor jezelf

Print
VIP shoppen op zondag bij de Kleierkas: een uur lang de hele winkel voor jezelf

De winkel in Blerick. Afbeelding: Stichting sociaal fonds De Kleierkas

Blerick -

Vanaf deze maand kunnen klanten van de Kleierkas in Blerick elke zondag een uur privé-shoppen op reservering.

De winkel in tweedehands kleding biedt deze mogelijkheid om mensen weer de kans te geven om in alle rust rond te kijken, zegt bestuurslid en vrijwilligster Annet Schreurs. „Shoppen is in deze coronatijd door alle beperkingen minder relaxed dan ervoor, zeker als je weet dat er buiten mensen staan te wachten op hun beurt. Er staat soms een hele rij voor de deur. Je voelt je dan toch opgejaagd, is een veelgehoorde opmerking.” De Kleierkas mag momenteel vanwege de beperkte ruimte niet meer dan vier bezoekers ontvangen.

Wie gebruik maakt van het vip-arrangement, heeft voor 10 euro een uur lang de winkel voor zichzelf en mag nog maximaal drie personen meenemen. Klanten die iets aanschaffen, krijgen de helft van de reserveerkosten terug. De Kleierkas geeft 5 euro retour op het totale aankoopbedrag.

Het privé shoppen is buiten de normale openingstijden van de winkel aan de Grote Parallelstraat. De opbrengst is voor goede doelen. Reserveren is mogelijk via info@kleierkas.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu