Nieuwe app bibliotheek voor het lezen van tijdschriften online

Print
Nieuwe app bibliotheek voor het lezen van tijdschriften online

Afbeelding: Getty Images

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray -

De bibliotheken in Venray en Horst aan de Maas komen met een nieuwe gratis app die het mogelijk maakt om tijdschriften online te lezen.

TijdschriftenBieb is een tijdelijke app, waarvan alleen leden van BiblioNu gebruik kunnen maken. Ze kunnen hiermee tijdschriften lezen op hun telefoon of tablet. De app is te downloaden in de App Store of via Google Play en biedt een keuze uit 16 tijdschriften.

Het gaat om een pilot voor de duur van ongeveer een half jaar. In de loop van 2021 gaat BiblioNu aan de hand van feedback van gebruikers bekijken of deze digitale service wordt voortgezet. Meer informatie staat op www.biblionu.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu