Mariet Smeets 55 jaar lid Sint Otgeruskoor, huldiging op later tijdstip vanwege corona

Print
Mariet Smeets 55 jaar lid Sint Otgeruskoor, huldiging op later tijdstip vanwege corona

De basiliek van de H.H. Wiro, Plechelmus en Otgerus in Sint Odiliënberg. Afbeelding: De Limburger / Rob van Deurzen

Sint Odiliënberg -

De geplande feestelijke bijeenkomst van het Sint Otgeruskoor uit Sint Odiliënberg in het kader van het Caeciliafeest kon dit jaar vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niet doorgaan. Dit betekende dat ook Mariet Smeets, 55 jaar lid van het koor, niet gehuldigd kon worden. Het koor laat weten dat zij alsnog, op een gepast moment, in het zonnetje gezet wordt.

Mariet Smeets heeft een indrukwekkende staat van dienst. Niet alleen is ze een verdienstelijk sopraan, ook is zij 20 jaar bestuurslid geweest, penningmeester, bibliothecaris, lid van de muziekcommissie en de stuwende kracht van Musica Odilia, een aparte tak in het koor dat rouw- en trouwdiensten verzorgde. Bovendien is ze altijd in voor een optreden op Ceciliafeesten en al jaren nummer één in het beste repetitiebezoek. Tevens verzorgde Mariet Smeets de koffie in de repetitiepauze.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu