Nederweert heeft eigen gezelschapsspel; wie weet het meest over de verschillende kernen en buurtschappen?

Print
Nederweert heeft eigen gezelschapsspel; wie weet het meest over de verschillende kernen en buurtschappen?

Afbeelding: Ondernemersvereniging Nederweert

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De Ondernemersvereniging Nederweert (OVN) bestaat vijf jaar. In het kader van dit eerste lustrum en met het oog op de naderende feestdagen is er het gezelschapsspel ‘Ontdek Nederweert’ uitgebracht met vragen over alle kernen en buurtschappen binnen de gemeente Nederweert.

Initiator van het spel, dat eveneens doe-opdrachten en algemene kennisvragen omvat, is OVN-voorzitter Thijs Linsen, die er bij zijn bestuur de handen voor op elkaar kreeg. Samen met de organisatie NederWEET en drukkerij Van Deursen is het bordspel tot stand gekomen. Het streven is in de toekomst een tweede editie én een kinderversie uit te brengen.

‘Ontdek Nederweert’ kan door jong en oud gespeeld worden. Het bevat doe-opdrachten en algemene kennisvragen en kan vanaf twee personen gespeeld worden. Het spel is vanaf medio december voor 15 euro te koop bij Pets & Co, Hema en Bruna.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu