Leefbaarheidsregisseurs Nederweert delen 460 vlaaitjes uit

Print
Leefbaarheidsregisseurs Nederweert delen 460 vlaaitjes uit

Henk Dings en zijn vader Mart Dings (rechts) genieten van een vlaaitje van de gemeente Nederweert. Afbeelding: Anita Dings Moorees

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

In Nederweert hebben de leefbaarheidsregisseurs de afgelopen maand 460 vlaaitjes uitgedeeld. Veel warme reacties krijgen de ambtenaren op hun actie.

Lees ook: ‘Vrolijk vlaaitje’ als hart onder de riem in coronatijd voor inwoners van gemeente Nederweert

De actie was bedoeld om inwoners in deze coronatijd een hart onder de riem te steken. En dat lijkt gelukt: 230 mensen hebben zich in november aangemeld en mochten bij een bakkerij in de buurt een kersen- en abrikozenvlaaitje ophalen. Bij de gemeente kwamen mooie reacties binnen op de actie. Een voorbeeld: „Echt een heel mooi initiatief! Degene waarvoor ik het vlaaitje heb besteld, was zeer verrast: Och, det meinse neet, waat leef! Ze schreef naderhand in een appje: Ik loop hier, met een grote glimlach, te wandelen met de hond. Voel me echt zeer vereerd dat jij mij hiervoor uitgekozen hebt, kei lief en super bedankt. Geef maar aan de organisatie door dat dit een mens goed doet en zeker in deze tijd. Dus dikke pluim voor jullie!! Dankjewel.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu