Geraline Leusink nieuw RvB-lid Maastricht UMC+

Print
Geraline Leusink nieuw RvB-lid Maastricht UMC

Geraline Leusink.

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

Geraline Leusink is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van het Maastricht UMC+.

Leusink zal per 1 februari 2021 aantreden. Ze is nu nog werkzaam bij het Radboudumc in Nijmegen als hoofd van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en als hoogleraar Eerstelijnsgeneeskunde voor mensen met een verstandelijke beperking. Als hoogleraar blijft ze voorlopig verbonden aan het Radboudumc.

Naast het werk voor het Radboudumc vervult Leusink verschillende bestuurs- en toezichthoudende functies. Leusink startte als verpleegkundige, en studeerde geneeskunde en epidemiologie in Maastricht. Met deze benoeming is de Raad van Bestuur van het Maastricht UMC+ weer compleet. Leusink neemt de plaats in van Helen Mertens die Marja van Dieijen-Visser als bestuursvoorzitter is opgevolgd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu