Mondkapjes voor minima Echt-Susteren

Print
Mondkapjes voor minima Echt-Susteren

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images

Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg -

De gemeente Echt-Susteren stelt gratis mondkapjes ter beschikking aan inwoners met een laag inkomen.

In eerste instantie zijn 400 uitwasbare mondkapjes ingekocht. Per persoon kunnen twee mondkapjes afgehaald worden tijdens het spreekuur van het Sociaal Wijkteam. Volgens een woordvoerder van de gemeente leert de ervaring dat inmiddels veel mensen zelf al een mondkapje hebben aangeschaft. De gratis mondkapjes zijn bedoeld voor de mensen die de uitgave vanwege hun inkomen echt niet kunnen doen. Mocht desondanks blijken dat er toch tekort ontstaat, dan zijn er afspraken met de leverancier om snel nieuwe te kunnen leveren. Info over de spreekuren op de website van de gemeente.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu