Uitblinker Perr Schuurs: ‘Iedereen maakt fouten, ook onze fantastische keeper’

Print
Uitblinker Perr Schuurs: ‘Iedereen maakt fouten, ook onze fantastische keeper’

Perr Schuurs duelleert met Liverpool-vedette Mané. Afbeelding: Hollandse Hoogte / AFP

Nieuwstadt -

Perr Schuurs baalde van de uitnederlaag van Ajax tegen Liverpool in de Champions League (1-0). „We hebben best wel wat kansen gehad”, treurde hij op een leeg Anfield. „We kwamen hier voor drie punten, dat is niet gelukt.”

Ajax verloor omdat doelman André Onana zich volledig verkeek op een voorzet van Neco Williams, waardoor Jones de bal voor het intikken had. „Dat overkomt iedereen wel eens”, zei Schuurs. „Ook onze fantastische keeper.”

Lees ook: Zeldzame zeperd Onana wordt Ajax fataal op bezoek bij Liverpool

Schuurs werd de afgelopen dagen in de Engelse pers genoemd als een aanwinst voor Liverpool. Hij was met Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui de beste speler aan de kant van Ajax. „Ik speelde wel een goede wedstrijd”, vond ook Schuurs. „Maar daar gaat het nu niet om, we hebben verloren. Ik ben ook pas net basisspeler van Ajax. Ik wil dat blijven en hier wel een paar seizoenen spelen. Het is zonde dat we hebben verloren. Er zat zeker wel een gelijkspel in. Maar we weten ook waar we aan toe zijn. Als we volgende week van Atalanta winnen dan overwinteren alsnog in de Champions League.”

Luister ook naar de Voetbalpodcast:

Voetbalpodcast 30 november. Video: De Limburger

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu